Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Nově pro Vás otevíráme servisní středisko v Kralovicích. Kontakt zde

Prestižní ocenění AAA Platinum Excellence

23.3.2024

Článek se věnuje nedávnému ocenění naší společnosti DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o. certifikátem AAA Platinum od Dun & Bradstreet, což nás řadí mezi nejvyšší kvalitu mezinárodně prověřených společností.

Prestižní ocenění AAA Platinum Excellence

S hrdostí oznamujeme, že naše společnost, DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o., byla opět uznána za svůj výjimečný výkon a spolehlivost, když obdržela prestižní hodnocení AAA Platinum od společnosti Dun & Bradstreet. Toto ocenění je důkazem našeho neustálého závazku k excelenci v obchodních operacích a finanční stabilitě.

Hodnocení AAA Platinum je udělováno společnostem, které prokazují silné finanční zdraví a vysokou úroveň úvěrové spolehlivosti. Toto ocenění má zvláštní význam, jelikož odráží naši konzistentní schopnost splnit a překonat přísná kritéria stanovená společností Dun & Bradstreet, jedním ze světově vedoucích zdrojů obchodních informací.

Naše úspěchy nejsou pouze uznáním naší finanční stability, ale také odrazem tvrdé práce a odhodlání celého našeho týmu. Je to jejich závazek ke kvalitě a službám, který nám umožnil udržet naši pozici jako lídra ve výrobě a prodeji dálkově ovládaných svahových sekaček pod značkou SPIDER.

Využíváme této příležitosti, abychom poděkovali našim věrným zákazníkům a partnerům za jejich nepřetržitou důvěru a podporu. Toto ocenění posiluje naše odhodlání pokračovat v dodávání inovativních a kvalitních produktů, při zachování našeho závazku k excelenci ve všech aspektech našeho podnikání.

Ocenění AAA Platinum Excellence 2024

Vyběr země dodání a měny