Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

20% sleva na posezónní prohlídky. Nabídka omezena pouze do konce roku 2024.

Platí také pro servisní střediska Vsetín a Kralovice.

Lubomír Dvořák se vrací do vedení společnosti

22.10.2024

Společnost DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o. oznamuje změny ve vedení.

Lubomír Dvořák se vrací do vedení společnosti

Ivan Blažek, který dosud zastával pozici generálního ředitele, končí ve funkci z důvodu neslučitelnosti jeho přístupu s hodnotami naší firmy. Vedení se vrací do rukou zakladatele a většinového vlastníka Lubomíra Dvořáka, který se znovu ujímá role generálního ředitele.

„Naše společnost je založena na rodinných hodnotách a dlouhodobém závazku poskytovat našim zákazníkům nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Ivanův přístup bohužel neodrážel tyto principy, a proto jsme se rozhodli pro změnu,“ uvedl Lubomír Dvořák.

 Pod jeho vedením bude společnost DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o. pokračovat ve své strategii zaměřené na inovace a vývoj špičkových technologií v oblasti dálkově řízených sekaček. Naším cílem je nejen udržet, ale i posílit naše vedoucí postavení na trhu. Dlouhodobě se soustředíme na to, abychom nabízeli řešení, která odpovídají nejvyšším požadavkům našich zákazníků, od technické dokonalosti až po maximální uživatelský komfort.

 „Chceme být i nadále lídrem na trhu dálkově řízených svahových sekaček. Naše produkty přinášejí bezpečná a efektivní řešení pro náročné terény, ať už v komunální sféře, nebo v průmyslu. Inovace a kvalita budou i nadále klíčovými pilíři našeho podnikání,“ doplnil Dvořák.

 S návratem Lubomíra Dvořáka do čela společnosti jsme odhodláni pokračovat v naší misi: poskytovat spolehlivá a technologicky vyspělá řešení, která nejen zvyšují efektivitu, ale také zajišťují bezpečnost a pohodlí při práci. Naším cílem je vybudovat značku, která bude synonymem pro špičkovou kvalitu v oblasti dálkově řízených sekaček.

Vyběr země dodání a měny